SERVICES

coaching_icon

Coaching

SERVICES

coaching_icon

Coaching

Το Coaching αποσκοπεί στη συμβουλή, τη συνοδεία και υποστήριξη των ανθρώπων σε διευθυντικές θέσεις.

Στοχεύει στη διατήρηση και την αύξηση της απόδοσης των στελεχών.

Η συμβουλευτική διαδικασία του Coaching είναι προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες των στελεχών και τα υποστηρίζει στη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων καθώς και στην εκπλήρωση του διευθυντικού ρόλου τους υπό απαιτητικές συνθήκες.

Όσον αφορά το περιεχόμενο, το coaching συνδυάζει την ατομική υποστήριξη για την αντιμετώπιση διαφόρων προκλήσεων με την προσωπική συμβουλευτική υπηρεσία. Στη διαδικασία αυτή ο πελάτης ενθαρρύνεται να αναπτύξει τις δικές του λύσεις.
Ο Coach υποστηρίζει τον πελάτη στον εντοπισμό των αιτιών του προβλήματος και κατά συνέπεια στις διαδικασίες που οδηγούν στο πρόβλημα και χρήζουν επίλυσης. Ιδανικά ο πελάτης μέσα από αυτή τη διαδικασίας του Coaching αναπτύσσει δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, αντιλαμβάνεται και κρίνει συμπεριφορές και στάσεις – τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του – και είναι σε θέση να τις προσαρμόσει και να τις κάνει πιο αποτελεσματικές.

Η Elephant Consulting διαθέτει δικό της κέντρο σεμιναρίων στη Ζαγορά Πηλίου. Το Project ζ είναι ένα διατηρητέο αρχοντικό στην εντυπωσιακή φύση του Πηλίου, όπου προσφέρουμε πολυήμερα εργαστήρια. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονη ψηφιακή συνεδριακή τεχνολογία και διαθέτει δυνατότητες διαμονής, εστίασης και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Jonathan_haidt

Ο Jonathan Haidt είναι καθηγητής κοινωνικής ψυχολογίας στο Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Στην έρευνά του ο Haidt εξετάζει τα διαισθητικά θεμέλια της ηθικής. Από το  2019 είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών. Από το 2018 μελετά τη επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην παρακμή της ψυχικής υγείας των εφήβων και στην άνοδο της πολιτικής δυσλειτουργίας.

“My mission is to conduct research on moral psychology and use those findings to help people understand each other, and to help important institutions work better.”